Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Aan de slag met eet- bare natuur! – door Stefan Herwig
(Tickets komen dinsdag 29 juni om 12:00 online)

Beschrijving:

Benieuwd hoe je jouw tuin omvormt naar eetbare natuur? Ontdek dat een stadstuin veel meer op een bos kan lijken dan je denkt! Kom kijken op één van de eetbare natuurtuinen van Ondergrond en ontdek hoe de voedselbos principes in de stad werken. Raak geïnspireerd om ook zelf aan de slag te gaan in je eigen (buurt)tuin!

Over Stefan

Stefan (1981) werkt al ruim 15 jaar aan het verbeteren van buurten en steden. Hij besloot dit jaar het roer om te gooien en zich volledig te richten op het groener en gezonder maken van de wereld, te beginnen in Rotterdam. Bij Ondergrond leert hij de voedselbos principes door concreet aan de slag te gaan op hun locaties en in hun projecten.

Details:

Locatie: De Kleine Wereld, Taborstraat 40-42 (in 5 minuten fietsen bereikbaar vanaf De Overtuin)
Tijdsduur: 45 minuten

Tarieven:

Regulier:  €7.50

*Wij vinden het belangrijk dat de kennis die wij delen voor iedereen toegankelijk is. Kun je door gebrek aan financiële middelen niet deelnemen aan deze activiteit, maar wil je er toch graag bij zijn? Neem met ons contact op.


Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar