Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Experimentele eetbare beplanting en hun ecologie in de staddoor Bastiaan Rooduijn
(Tickets komen dinsdag 29 juni om 12:00 online)

Beschrijving:
Als je altijd al hebt willen weten hoe een voedselbos en andere eetbare beplanting in de stad gerealiseerd worden, is deze rondleiding echt wat voor jou! Bastiaan geeft tijdens deze tour uitleg over zijn ontwerpkeuzes bij beplantingsplannen voor een voedselbos. Tijdens de rondleiding kun je vragen stellen over de mogelijkheden van bijzondere soorten in het microklimaat van de stad.

Over Bastiaan
Bastiaan is afgestudeerd als ecoloog en boslandbouwer, met een sterke passie voor biodiversiteit en duurzame voedselproductie. Zijn kennis en ervaring op dit gebied zet hij nu al meer dan 5 jaar in voor de realisatie van eetbaar landschap. Hij is gespecialiseerd in eetbare planten en voedselbossen, van advies, ontwerp, aanleg, onderhoud en exploitatie tot onderzoek. Sinds 2019 is Bastiaan uitvoerend coördinator van het Nationaal Monitoringsprogramma Voedselbossen, waarmee op gestandaardiseerde wijze ecologische, economische en sociale data wordt verzameld in een grote groep Nederlandse voedselbossen. Binnen Ondergrond is Bastiaan ecoloog, plantenkenner en voedselbosontwerper. Hij werkt aan kennisontwikkeling en deelt zijn encyclopedische kennis in rondleidingen, lezingen en workshops. www.natvise.com

Details:
Locatie: 15:00 op de SKAR Borgerstraat 24, 3027 EB Rotterdam. 16:30 op SKAR Ruivenstraat 39, 3036 DD Rotterdam
Tijdsduur: 45 minuten

Tarieven:

Regulier:  €10.00

*Wij vinden het belangrijk dat de kennis die wij delen voor iedereen toegankelijk is. Kun je door gebrek aan financiële middelen niet deelnemen aan deze activiteit, maar wil je er toch graag bij zijn? Neem met ons contact op.


Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar