Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Dit evenement is onderdeel van de Herfstfair in Trompenburg. De kosten voor deze rondleiding zijn exclusief een toegangsticket voor Trompenburg. 

Bekijk alle rondleidingen tijdens de herfstfair

Over de herfstfair

In het weekend van 25 en 26 september staat Trompenburg in het teken van hun planten en oogstmarkt. In de sfeervolle groene omgeving van de tuin verkopen meerdere kwekers hun mooiste collectie (herfst)planten en pompoenen. Het uitgangspunt is dat er duurzaam, natuurgetrouw en/of biologisch gekweekt wordt. Daarnaast vindt u verschillende lokale standhouders met oogstproducten zoals olijfolie, jam en honing, maar bijvoorbeeld ook kwalitatief tuingereedschap. Traditiegetrouw zijn er een aantal kramen met porselein en vazen, kleding en sieraden. Bekijk de site van Trompenburg voor meer informatie.

Over de rondleiding

Tijdens deze rondleiding neemt een van onze gidsen je mee langs de kenmerkende elementen van een voedselbos. Na de rondleiding nemen we de tijd om in te zoomen op een aantal elementen uit het voedselbos aan de hand van een interactieve workshop.

Praktisch

  • Kosten: €20,-* (exclusief entree Trompenburg)
  • We verzamelen op het terrein van trompenburg bij Perenhof. Hier zal de rondleider de groep op komen halen.
  • Je kunt onderaan deze pagina een ticket kopen voor dit specifieke tijdvak

*Wij vinden dat geld nooit een obstakel mag zijn om kennis tot je te nemen. Is geld voor jou een belemmering? Neem dan contact met ons op via steven@ondergrond.eu


Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar