Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ticket hoofdprogramma Voedselbos Festival 2021
(Tickets komen dinsdag 29 juni om 12:00 online)

Je kunt een ticket voor het hoofdprogramma boeken op verschillende tijden. We werken met tijdsloten van 3 uur. In deze 3 uur word je rondgeleid in Voedselbos de Overtuin, krijg je een workshop observeren en neem je deel aan een uitgebreide proeverij met producten uit het voedselbos. Met het ticket heb je ook toegang tot Trompenburg Tuinen & Arboretum. Hier kan voor en/of na het bezoek aan de Overtuin een hapje of drankje worden genuttigd.

Ticket staat garant voor:

  • Een rondleiding door Voedselbos de Overtuin
  • Een workshop Observeren
  • Een proeverij met producten uit het Voedselbos
  • Toegang tot Trompenburg Tuinen & Arboretum (hier bevindt zich ook een horeca gelegenheid)

Tarieven:

Om dit festival voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk te maken, bieden wij verschillende soorten tickets aan.

Student / Laag inkomen: €15.00

Regulier:  €27.50 **

Steun ons & compenseer een goedkoper ticket: €40.00 **

*Om het festival duurzaam voort te kunnen zetten hopen wij dat iedereen een tickets kiest dat past bij zijn of haar draagkracht. Wij vinden dat de kennis die wij delen, ongeacht het inkomen, voor iedereen beschikbaar moet zijn.

**Een museumjaarkaart of Rotterdampas? Dan ontvang je €5,- korting op een ‘Regulier’ of ‘Steun ons’ ticket. Vul de kortingscode: KORTINGTROMPENBURG in bij het afrekenen. We controleren/scannen jouw Museumjaarkaart of Rotterdampas op het festival.


Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar