Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Maak van jouw tuin een mini voedselbos! door Maarten Epskamp
(Tickets komen dinsdag 29 juni om 12:00 online)

Beschrijving:
Heb jij altijd al willen weten hoe je van jouw (stads)tuin een mini voedselbos kunt maken? Dan is deze workshop ideaal voor jou! Je krijgt een introductie in de ontwerpprincipes van een voedselbos en hoe je deze kunt toepassen op een (kleinschalige) tuin. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en voorbeelden te bekijken!

Over Maarten
Ik ben opgeleid als tuin- en landschapsontwerper en ik ben inmiddels ook 12 à 13 jaar werkzaam op dat gebied. Ik werk part-time voor de gemeente Rotterdam als landschapsontwerper en daarnaast werk ik als ZZP’er. Afgelopen jaren ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in permacultuur en voedselbossen. Ik volg momenteel ook een permacultuur opleiding in Den Haag. In permacultuur komen meerdere thema’s die ik interessant vind samen. Ik maak ontwerpen voor groene schoolpleinen en voedselbossen.

Details:
Locatie: Vrije school Vredehof: Vredehofweg 30, 3062 EP Rotterdam
Tijdsduur: 1,5 uur

Tarieven:
Regulier:  €10.00

*Wij vinden het belangrijk dat de kennis die wij delen voor iedereen toegankelijk is. Kun je door gebrek aan financiële middelen niet deelnemen aan deze activiteit, maar wil je er toch graag bij zijn? Neem met ons contact op.


Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar