Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ecosysteemdenken met Ondergrond – door Paul de Graaf
(Tickets komen dinsdag 29 juni om 12:00 online)

Beschrijving:
Elke voedselbostuin is anders. Maar in elke tuin die Ondergrond maakt proberen we onze idealen te verwezenlijken. Daarbij laten we ons inspireren door voorbeelden uit de wetenschap, de kunst en de groene beweging. In deze rondleiding vertelt mede-oprichter Paul de Graaf over het gedachtegoed van Ondergrond en hoe je dat terugziet in SKAR Tuin Ackersdijkstraat.

Over Paul
Paul benadert stad en platteland als sociaal-ecologisch systeem. Hij is (landschaps)architect en expert op het gebied van duurzame integratie van landbouw en andere multifunctionele levende systemen in en om de stad en initiatiefnemer van verschillende lokale netwerken en innovatieve samenwerkingsverbanden rond dit thema, waaronder Eetbaar Rotterdam, ERGroeit en Rotterdams Forest Garden Netwerk. Binnen Ondergrond is Paul ruimtelijk ontwerper, strateeg en systeemdenker. Hij onderzoekt hoe voedselbossen een vanzelfsprekend deel van onze maatschappij kunnen worden, zowel praktisch als visionair. www.pauldegraaf.eu

Details:
Locatie: SKAR Tuin Ackersdijkstraat 20, 3037 VH Rotterdam
Tijdsduur: 1 uur

Tarieven:

Regulier:  €7.50

*Wij vinden het belangrijk dat de kennis die wij delen voor iedereen toegankelijk is. Kun je door gebrek aan financiële middelen niet deelnemen aan deze activiteit, maar wil je er toch graag bij zijn? Neem met ons contact op.


Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar