Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Voedselbos De Overtuin is onderdeel van het mooie Trompenburg Tuinen & Arboretum. Een voedselbos is een landschap opgezet als een natuurlijk ecosysteem. Het functioneert zoveel mogelijk als een natuurlijk bos, maar is in het bijzonder gericht op de productie van voedsel en andere gebruiksproducten. De Voedselbos School Ondergrond neemt je mee in een rondleiding door Voedselbos de Overtuin met proeverij. Je krijgt een beeld van hoe een voedselbos eruit ziet, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kan. Omdat iedere plant zijn eigen verhaal en smaak heeft, bieden we nu een exclusieve rondleiding aan. In twee uur nemen we je mee op een wandeling in de wonderlijke wereld van Voedselbos De Overtuin en kan je zelfs voedselbos producten proeven naar gelang het seizoen. Voor en na de rondleiding is er nog uitgebreid gelegenheid om Voedselbos De Overtuin en de rest van Trompenburg op eigen tempo en gelegenheid te bewonderen.

Waar: Trompenburg Tuinen & Arboretum; Voedselbos De Overtuin.

Rondleider: afwisselend door een van de leden van Coöperatie Ondergrond met ieder hun eigen voedselbos expertises (Bastiaan Rooduijn, Paul de Graaf & Max de Corte).

Kosten: € 30,- (inclusief toegang tot Trompenburg Arboretum) en nu met seizoensspecial Rotterdampas 50% korting en betaal je slechts € 15,- als je in het bezit bent van een Rotterdampas.


Aanmelden voor deze activiteit