Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Voedselbos De Overtuin is onderdeel van Trompenburg Tuinen & Arboretum en is met 1.5 hectare tot nu toe het grootste project van Ondergrond in stedelijke omgeving. Een voedselbos is een landschap opgezet als een natuurlijk ecosysteem wat zoveel mogelijk functioneert als een natuurlijk bos, maar gericht op de productie van voedsel en andere gebruiksproducten.

In ruim anderhalf uur wandelen we door het Voedselbos en kom je meer te weten over het ontstaan van De Overtuin, wat een voedselbos is en welke gewassen er allemaal groeien. En vertellen we je meer over onze ideeën en idealen achter het voedselbos.

Waar: Trompenburg Tuinen & Arboretum; Voedselbos De Overtuin

Rondleider(s): Afwisselend door een van de leden van Coöperatie Ondergrond met ieder hun eigen voedselbos expertises (Bastiaan Rooduijn, Paul de Graaf & Max de Corte).

Kosten: toegangskaart Trompenburg € 9,75,- & waardebepaling achteraf/donatie voor de rondleiding.

Mocht je in het bezit zijn een Rotterdampas/Museumjaarkaart dan is je toegangskaart voor Trompenburg gratis.

Aanmelden: In verband met de corona maatregelingen werkt Trompenburg met tijdsloten. Wat betekent dat er maximum aantal bezoekers per tijdslot toegang krijgen.

Reserveer je plek door een toegangskaart te kopen via de website van Trompenburg voor het tijdslot dat past bij de rondleiding. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst Trompenburg te bezoeken waarna je deelneemt aan de rondleiding in de Overtuin.

Klik hier om een ticket voor de rondleiding te bestellen. En klik hier om een tijdslot te reserveren en een toegangs ticket te kopen.


Aanmelden voor deze activiteit