Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Benieuwd hoe je jouw tuin of omgeving omtovert naar eetbare natuur? Ontdek dat een stadstuin veel meer op een bos kan lijken dan je denkt! Kom kijken op de eetbare natuurtuinen van Ondergrond en laat je inspireren. In de workshop maak je kennis met de voedselbos principes en een enorme diversiteit aan eetbare gewassen. Volop inspiratie en tips dus om zelf aan de slag te gaan in je eigen tuin, straat of buurt.

Over Stefan

Stefan Herwig (1981) zet zich in voor groenere en gezondere steden. Hij werkt al 15 jaar aan het verbeteren van buurten en steden. Door bewoners en ondernemers bij veranderingen te betrekken en samen initiatieven op te zetten. Bij coöperatie Ondergrond ontdekt hij de prachtige oplossingen die eetbare natuur biedt in de stad voor de urgente vraagstukken waar we voor staan. Die lessen past hij in de praktijk toe en deelt hij graag met stadsgenoten.

Praktische info

De workshop start bij de Ondergrond locatie ‘De Geheime Tuin’, waarvoor we verzamelen bij de ingang van Vrije School Vredehof. Een plek reserveren voor deelname gaat via de ticket-module verderop deze pagina. De prijs bepaal je als deelnemer zelf achteraf op basis van tevredenheid en persoonlijke waarde, via een Tikkie of contant. Bij vragen kun je contact opnemen met Stefan Herwig (sherwig81@gmail.com).


Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar