Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 10, 11 en 12 December vormen de wintergroene, botanische tuinen van Trompenburg opnieuw het decor voor een intieme kerstmarkt waar we jong en oud verrassen met een magische beleving. Bekijk de website van Trompenburg voor meer informatie.

Tijdens de zaterdag en zondag van dit prachtige weekend geeft Coöperatie Ondergrond rondleidingen door Voedselbos de Overtuin, gevolgd door een heerlijke proeverij. Deze gecombineerde activiteit zal in totaal zo’n 2 uur duren. Het rooster van de rondleiding vind je onderaan deze pagina. 

Mogelijk zijn er tegen die tijd ook andere, losse activiteiten, die plaatsvinden in het Voedselbos. Kom dus zeker even langs! 

Let op:

  •  i.v.m. de veranderende corona maatregelen kan het zijn dat we last-minute de activiteiten moeten afzeggen, houd hier rekening mee. Indien dit het geval is ontvang je de volledige prijs van het ticket terug.
  • omdat deze rondleidingen onderdeel zijn van de Kerstmarkt dien je een los entreeticket aan te schaffen voor Trompenburg (altijd gratis toegang met museumkaart, Rotterdampas of de jaarwandelkaart).
  • Kinderen zijn ook welkom! Per gekocht ticket kan 1 kind gratis mee naar binnen.

Kosten: 32,50* (exclusief entree Trompenburg)
Je kunt onderaan deze pagina een ticket kopen voor dit specifieke tijdvak.

We verzamelen bij de ingang van Voedselbos de Overtuin, bij het grote bord bij de ingang.

*Wij vinden dat de kennis die wij delen, ongeacht het inkomen, voor iedereen beschikbaar moet zijn. Is deze prijs voor jou niet betaalbaar momenteel? Stuur ons dan even een mail: core@elementsofresilience.org


Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar