Wat kunnen wij voor jou doen?

Ondergrond biedt een breed scala aan diensten via de vijf takken binnen de coöperatie. Waar nodig werken we samen met experts uit ons landelijke netwerk.

Voedselbos RDAM

Ondergrond ontwerpt, realiseert en beheert eigen locaties in de regio Rotterdam in samenwerking met maatschappelijke partners. Heeft u een onderbenutte buitenruimte en vraagt u zich af hoe deze ecologisch ingericht en beheerd kan worden? Ondergrond gaat graag het gesprek met u aan.

Voedselbos ADVIES

Ondergrond kan u helpen bij ontwerp en aanleg van projecten in Nederland, en beheer van locaties in de regio Rotterdam, van achtertuin tot bedrijventerrein. Voor de agrarische sector bieden we daarnaast (advies over) financiering binnen het programma Duurzame Doorbraak van Stichting Voedselbosbouw Nederland. Ook voor internationale projecten kunnen we advies bieden.

Voedselbos SCHOOL

Ondergrond biedt een scala aan educatieve activiteiten, waarin ze haar ervaring en kennis deelt. Zie Activiteiten

Voedselbos KENNIS ONTWIKKELING

Ondergrond onderzoekt zelfstandig en in samenwerking met kennisinstituten allerlei aspecten van voedselbosbouw. U kunt bij ons terecht voor het opzetten en begeleiden van onderzoek: van monitoring van locaties tot studies naar haalbaarheid, ruimtelijke inpassing of verdienmodellen.

Voedselbos VERHALEN

Ondergrond vertelt de verhalen van het voedselbos aan een breed publiek van beleidsmakers tot basisschoolkinderen, en via allerlei wegen, van twitter tot lezing, van essay tot performance. Voor een op maat gemaakt verhaal over het voedselbos voor u of uw doelgroep bent u bij ons aan het goede adres.

Educatieve activiteiten

Met Voedselbos School Ondergrond organiseren wij activiteiten rondom Voedselbossen, Eetbare Siertuinen, Voedselbostuinen en in mindere mate Permacultuur gerelateerde onderwerpen.

Meer weten?

Wil je weten wat Ondergrond voor jou kan betekenen?