Werk mee aan een gezonde Ondergrond

De werkzaamheden en ambities van Coöperatie Ondergrond groeien hard. Wij zijn in deze fase op zoek naar andere voedselbospioniers of naar professionals die zich richting voedselbos werk willen omscholen. Bij het samenwerken met nieuwe mensen werken wij niet met vacatures maar kijken wij naar wat mensen zelf zouden willen doen, waar zij goed in zijn of wat zij juist nog willen leren. De voedselbosbeweging begint vaart te krijgen, en daarom zoeken wij naar een grote diversiteit aan mensen en kwaliteiten en hebben we verschillende samenwerkingsvormen, waaronder de vormen die hieronder staan.

Meld je aan voor de Q&A

Werk samen met ons aan een lopend of nieuw project

Een coöperatie is een samenwerkingsverband van ondernemers. Momenteel steken wij een groot deel van onze tijd in projecten die nog niet direct geld voor onszelf opleveren, in de hoop dat dit op termijn wel zo is. Deze projecten bieden voor ons tevens de ideale gelegenheid om op flexibele basis met nieuwe mensen samen te werken om te kijken of we bij elkaar passen. Voor alle projecten waar wij momenteel aan werken, schrijf je onderaan deze pagina in voor de Q&A!

Loop stage bij Ondergrond

Wil je voor een periode meelopen bij de werkzaamheden van Ondergrond? Of wil je werken aan een specifiek (afstudeer)onderzoek? Wij hebben momenteel een zeer beperkte capaciteit om studenten te kunnen begeleiden. Mocht jij toch een specifieke match zien met onze werkzaamheden waarbij weinig begeleiding vanuit onze kant nodig is, stuur dit voorstel dan naar ons op, of kom langs tijdens de eerstvolgende Q&A. Hierover meer informatie onderaan deze pagina.

Werk met ons mee als ecologisch hovenier

Omdat wij snel groeien zijn wij op zoek naar hoveniers (en ontwerpers) met een passende visie om voor de lange termijn mee samen te werken en een relatie op te bouwen. Wij zoeken hiervoor momenteel voornamelijk naar ervaren en allround ecologische hoveniers. Wij werken aan een grote diversiteit van projecten om meer groene (eetbare) plekken in en om de stad te creëren. Meld je onderaan deze pagina aan voor de eerstvolgende Q&A, en hoor meer over hoe wij je graag beter leren kennen.

Word vrijwilliger bij een van onze voedselbossen

Heb jij vrije tijd over die je nuttig(er) zou willen inzetten? Je kunt bij ons op flexibele of vaste basis meehelpen met aanleg, onderhoud of oogst van onze diverse voedselboslocaties. Meld je aan voor onze eerstvolgende Q&A via het formulier onderaan deze pagina om te zien of het wat voor jou is!

Zet jouw kwaliteiten in om ons verder te helpen

Naast groene vingers werken wij ook samen met mensen zonder specifieke groene achtergrond of uitvoerende ambities. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meehelpen met onze social media communicatie, het uitwerken van onze huisstijl, onderzoek doen naar de voor- en nadelen van voedselbossen in theorie en praktijk, helpen met het verwerken en bereiden van voedselbosproducten, het organiseren van (educatieve) activiteiten, het werken aan onze website of videoproducties, het creëren van (ecologische) kunstprojecten en noem maar op.

Meld je aan voor onze digitale kennismaking!

Meer weten over Ondergrond en de manier waarop wij werken? Wij organiseren circa één avond per maand een online Q&A waarin wij over onszelf vertellen, over de projecten waar wij mee bezig zijn en de manieren waarop je betrokken kan raken. In deze fase zoeken wij vooral nog mensen in de omgeving van Rotterdam.

De data van de eerstvolgende Q&A’s zijn te vinden onder de opties in het formulier hieronder. Schrijf je hieronder in voor één van de data of stuur met een specifieke vraag een mailtje naar steven@ondergrond.eu.

Aanmelden


    Je ontvangt direct de link in je mailbox! (kijk ook in je spamfolder!)