Werk als hovenier met Ondergrond

Wij zijn Coöperatie Ondergrond en wij ontwikkelen voedselbossen en op voedselbosprincipes gebaseerde groene plekken zoals schoolpleinen en eetbare sier- en natuurtuinen in en om de stad. Met elk gerealiseerd project en onze aanvullende (educatieve) activiteiten werken wij aan een toekomst waar het voedselbos en haar principes een vanzelfsprekend deel van onze samenleving is.

De werkzaamheden en ambities van Coöperatie Ondergrond groeien hard en daarom zoeken wij naar ervaren ecologische hoveniers in de omgeving van Rotterdam om mee samen te werken. Bij het samenwerken met nieuwe mensen werken wij niet met vacatures maar kijken wij naar wat mensen zelf zouden willen doen, waar zij goed in zijn of wat zij juist nog willen leren. De voedselbosbeweging begint vaart te krijgen, en daarom zoeken wij naar een grote diversiteit aan kwaliteiten en hebben we verschillende samenwerkingsvormen, waaronder de vormen die hieronder staan.

Waar wij naar zoeken

Omdat wij snel groeien zijn wij op zoek naar hoveniers om voor de lange termijn mee samen te werken en een relatie op te bouwen. Wij zoeken hiervoor naar hoveniers met de volgende kenmerken:

  • All round, zelfstandig, veel ervaring en bij voorkeur gespecialiseerd op aanleg.
  • Een ecologische manier van werken of de ambitie om hier meer over leren (permacultuur ervaring is een pré).
  • Sociaal sterk. In staat om samen te werken met andere ondernemers, mensen/vrijwilligers aan te kunnen sturen en te kunnen communiceren met klanten. In aansluiting daarop zijn wij ook op zoek naar mensen die willen bijdragen aan het lerende vermogen van onze organisatie.
  • Grote zelfstandigheid; alle werkzaamheden omtrent aanleg (offertes, begroting, etc.) zelf kunnen faciliteren. Zelf ook kunnen ontwerpen is een pré.
  • In aansluiting op allround hoveniers zoeken wij ook naar hoveniers die zich specialiseren in het ontwerpen

Meld je aan voor onze digitale kennismaking!

Spreekt dit je aan en wil je meer weten over onze manier van werken, dan nodigen we je graag uit voor een gezamenlijke online kennismaking en Q&A. Je kunt je hiervoor inschrijven via https://ondergrond.eu/help-mee/