Herfstfair Trompenburg

In het weekend van 25 en 26 september staat Trompenburg in het teken van hun planten en een oogstmarkt. In de sfeervolle groene omgeving van de tuin verkopen meerdere kwekers hun mooiste collectie (herfst)planten en pompoenen. Het uitgangspunt is dat er duurzaam, natuurgetrouw en/of biologisch gekweekt wordt. Daarnaast vindt u verschillende lokale standhouders met oogstproducten zoals olijfolie, jam en honing, maar bijvoorbeeld ook kwalitatief tuingereedschap. Traditiegetrouw zijn er een aantal kramen met porselein en vazen, kleding en sieraden. Bekijk de site van Trompenburg voor meer informatie.

Tijdens de zondag van dit weekend geeft Coöperatie Ondergrond rondleidingen door Voedselbos de Overtuin, gevolgd door een interactieve workshop om meer te leren over het voedselbos. Deze gecombineerde activiteit zal in totaal zo’n 2 uur duren. Het rooster van de rondleiding vind je hieronder. Per tijdslot is er een aparte activiteit waarvoor je een ticket kunt kopen.

Let op: omdat deze rondleidingen onderdeel zijn van de herfstfair dien je een los entreeticket aan te schaffen voor Trompenburg.

Tickets