Wintervoedselbos

Op 10, 11 en 12 December vormen de wintergroene, botanische tuinen van Trompenburg opnieuw het decor voor een intieme kerstmarkt waar we jong en oud verrassen met een magische beleving. Bekijk de website van Trompenburg voor meer informatie.

Tijdens de zaterdag en zondag van dit prachtige weekend geeft Coöperatie Ondergrond rondleidingen door Voedselbos de Overtuin, gevolgd door een heerlijke proeverij. Deze gecombineerde activiteit zal in totaal zo’n 2 uur duren. Het rooster van de rondleiding vind je hieronder.

Let op:

  • i.v.m. de veranderende corona maatregelen kan het zijn dat we last-minute de activiteiten moeten afzeggen, houd hier rekening mee. Indien dit het geval is ontvang je de volledige prijs van het ticket terug.
  • omdat deze rondleidingen onderdeel zijn van de Kerstmarkt van Trompenburg dien je een los entreeticket aan te schaffen voor Trompenburg (altijd gratis toegang met museumkaart, Rotterdampas of de jaarwandelkaart). Lukt het niet om een tijdslot te reserveren bij het Arboretum, stuur dan even een mail naar core@elementsofresilience.org
  • Kinderen zijn ook welkom! Per gekocht ticket kan 1 kind gratis mee naar binnen.

Tickets